En oversikt over pågående og/eller fremtidige konkurranser og eventer arrangert av eller i samarbeid med Hundeparken-administrasjonen.


  30/7 - 'Find the word' kl.20:00

FREDAG 30.07 KL. 20:00 på LEKEPLASSEN


Festkomitéen arrangerer Find The Word-konkurranse aka Anagram-Konkurranse på Lekeplassen fredag ​​den 30.07. kl. 20:00.

Forklaring

I denne konkurransen vil alle deltakerne stå på rad. Noen fra Festkomitéen vil da skrive et anagram av et ord, og det er opp til deltakerne å finne ut hvilket ord som er skjult i anagrammet. Det kan f.eks. være at man skriver “eudnrkhepna” - De to første deltakerne som skriver det riktige ordet “hundeparken”, kan begge ta et skritt fremover. Vi fortsetter slik til vi har to vinnere!

Tips: Vi anbefaler at du sitter klar med et papir/ark for å skrive ned bokstavene som er sagt av Festkomitéen, så det kan være lettere å sette dem sammen til ett ord.

Regler

  • Stavefeil teller ikke, noe som betyr at hvis du skriver “hundeprken” i stedet for “hundeparken”, vil svaret være feil.
  • Det er bare lov å svare én gang på hvert anagram skrevet av Festkomitéen.
  • Tilskuere har lov til å chatte, men ikke når en runde foregår før siste deltaker har svart. Slik at det blir lettere for oss i Festkomitéen å følge med i tekstloggen.
  • Vi forventer at alle skal være stille når det er nødvendig og ikke være respektløs ovenfor andre. Hvis du forstyrrer eller ikke respekterer andre, vil du bli mutet og sannsynligvis sparket fra konkurransen/rommet.

Obs! Anagram som blir brukt er alle ord du finner i Hundeparken. Dette betyr at svenske, danske og norske ord kan forekomme, avhengig av hvordan det skrives i parken.

Vi gleder oss til å se deg på fredag ​​til nok en spennende konkurranse!